Αρχική

Σοφάν Τεχνική ΕΠΕ – Σύντομο Προφίλ

Η Σοφάν Τεχνική ΕΠΕ είναι μία οικογενειακή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα του εμπορίου βιομηχανικών ανταλλακτικών στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι κύριες δραστηριότητές μας είναι οι εξής:

  • Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι του Γάλλου σχεδιαστή και κατασκευαστή Beaudrey et Cie για την Ελλάδα και την Κύπρο. Με έτος ίδρυσης το 1912, ο οίκος BEAUDREY δραστηριοποιείται στον τομέα των συστημάτων καθαρισμού σε υδροληψίες προμηθεύοντας ξέστρα, φίλτρα, σχάρες, κόσκινα καθώς και συστήματα καθαρισμού συμπυκνωτών με χρήστη σπογγωδών σφαιριδίων.
  • Αποκλειστικοί συνεργάτες του Γερμανού κατασκευαστή Steinhoff GmbH, ο οποίος κατασκευάζει χαλύβδινα ρολλά παντός τύπου για τις βιομηχανίες παραγωγής μετάλλων.
  • Εξουσιοδοτημένοι συνεργάτες της εταιρείας GLT Bearings GmbH. Το γκρουπ, με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας, ειδικεύεται στα έδρανα ολίσθησης.
  • Αποκλειστικοί συνεργάτες για την Ελλάδα του Ιταλού κατασκευαστή ελαστικών ιμάντων για ταινιοδρόμους SIG (Societa Italiana Gomma) SpA. Ο SIG είναι από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές στο τομέα των μεταφορικών ταινιών.
  • Προμήθεια ανταλλακτικών και υλικών κυρίως για σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και βιομηχανίες επεξεργασίας μετάλλων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σχετική σελίδα.

Θα χαρούμε να λάβουμε οποιαδήποτε σχετική επικοινωνία σας.