Εταιρεία

Σοφάν Τεχνική – Προϊόντα και επιπρόσθετες πληροφορίες

Η εταιρεία μας έχει αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο προμηθευτών και συνεργατών, που μας επιτρέπει να προσφέρουμε βιομηχανικά ανταλλακτικά και εξοπλισμό υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

E. Beaudrey & Cie – Εξοπλισμός για υδροληψίες/βιομηχανική φίλτρανση

Ο Beaudrey ειδικεύεται στη σχεδίαση, κατασκευή και εγκατάσταση πλήρως παραμετροποιήσιμου εξοπλισμού για υδροληψίες και βιομηχανική φίλτρανση. Προϊόντα του εξάγονται σε πάνω από 80 χώρες ενώ έχει μερίδιο αγοράς 30% στα πυρηνικά εργοστάσια όλου του κόσμου.

Τα προϊόντα του Beaudrey εκτείνονται σε ένα μεγάλο εύρος και μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν θυροφράγματα, αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα, ξέστρα και σχάρες καθαρισμού, καθώς και και συστήματα καθαρισμού των αυλών των συμπυκνωτών με χρήση σπογγωδών σφαιριδίων.

© E. Beaudrey & Cie

Τα προϊόντα του Beaudrey βρίσκουν εφαρμογή σε:

 • Σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας (συμβατικοί, συνδυασμένου κύκλου, πυρηνικοί και με βιομάζα)
 • Εργοστάσια χημικών
 • Τερματικούς σταθμούς LNG
 • Διυλιστήρια
 • Μονάδες βαριάς βιομηχανίας
 • Εγκαταστάσεις αφαλάτωσης και επεξεργασίας λυμάτων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε ζήτησή για νέες ή υφιστάμενες εφαρμογές, καθότι τα προϊόντα είναι αποτέλεσμα μελέτης των παραμέτρων και συνθηκών λειτουργίας του χρήστη και όχι τυποποιημένης γραμμής παραγωγής.

 

 Officine Montorfano Srl – Μεταλλικά ράουλα και άξονες

Ο οίκος Officine Montorfano κατασκευάζει και επισκευάζει μεταλλικά ράουλα ισιωτικών, κοπτικών και λοιπών μηχανών καθώς και άξονες για πληθώρα εφαρμογών. Τα προϊόντα του χρησιμοποιούνται κυρίως σε εταιρείες παραγωγής σιδηρούχων και μη μετάλλων, κέντρα επεξεργασίας χαλύβων και χαρτοβιομηχανίες. Τα διαθέσιμα υλικά ενδεικτικά περιλαμβάνουν χάλυβες όπως C45, 45CrMo4 και 41CrAlMo7, ενώ οι μέγιστες διαστάσεις φτάνουν το 1,6 μέτρα για την διάμετρο και τα 10 μέτρα για το μήκος.

 

GLT Bearings GmbH – Έδρανα ολίσθησης

Η εταιρεία GLT κατασκευάζει αυτολίπαντα και μη έδρανα και πλάκες ολίσθησης από χάλυβα, ορείχαλκο και συνθετικά υλικά. Για τυποποιημένα υλικά και διαστάσεις οι χρόνοι παράδοσης είναι σύντομοι ενώ υπάρχει δυνατότητα κατασκευής βάσει προδιαγραφών και σχεδίων του πελάτη. Το πελατολόγιο των οίκων περιλαμβάνει κατασκευαστές βαρέων, χωματουργικών και αγροτικών μηχανημάτων αλλά και χρήστες σε υδροηλεκτρικά εργοστάσια, σιδηρόδρομους κ.α.

 • Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε πολύ μεγάλο εύρος εδράνων με τυποποιημένες διαστάσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το πελατολόγιο του ομίλου  πιστοποιεί την άριστη ποιότητα κατασκευής και τις πολύ ανταγωνιστικές τιμές
 • Ο όμιλος προμηθεύει ως ΟΕΜ αρκετούς από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους κατασκευαστές αγροτικών και χωματουργικών μηχανημάτων και είναι σε θέση να προσφέρει με βάση το Part Number τα ζητούμενα γνήσια ανταλλακτικά. Επίσης αν υπάρχουν σχέδια ή διαστάσεις είναι πολύ εύκολο να κατασκευάσει πλήρως εναλλάξιμα υλικά.
 • Βιομηχανίες και εξορυκτικές εταιρείες για έδρανα και πλάκες ολίσθησης υψηλής προστιθέμενης αξίας. Η εταιρεία μας είναι σε θέση να προσφέρει μη τυποποιημένες λύσεις κατάλληλες για την συγκεκριμένη εφαρμογή του τελικού χρήστη. Η επιλογή γίνεται μετά από μελέτη των συνθηκών λειτουργίας.

© GLT GmbH

Το γκρουπ των εταιρειών GLT και LHG είναι σε θέση να προσφέρει πιθανώς το πληρέστερο εύρος σε έδρανα και πλάκες ολίσθησης στην Ευρώπη

 

SIG SpA – Ελαστικοί Ιμάντες/Μεταφορικές ταινίες

Ο SIG είναι ένας από τους πιο σημαντικούς Ευρωπαίους κατασκευαστές μεταφορικών ταινιών για ταινιοδρόμους και αναβατόρια. Στο εργοστάσιό του, το οποίο διαθέτει 10 γραμμές παραγωγής, ο SIG  παράγει  εκτός  από  τους  απλούς  ελαστικούς  μεταφορικούς ιμάντες  και  αυτούς  με  ενίσχυση συρματιδίων, σωληνωτούς ιμάντες (pipe conveyor belts), ιμάντες για αναβατόρια (elevator belts),  με  εγκάρσια  χωρίσματα  (box  type)  κ.α.  Οι  κύριοι  πελάτες  του  είναι τσιμεντοβιομηχανίες, χαλυβουργεία, ορυχεία και λατομεία σε όλο τον κόσμο.

 

Εξοπλισμός κυρίως για σταθμούς ηλεκτροπαραγωγής

Είμαστε σε επαφή με κατασκευαστές σχετικού εξοπλισμού και ανταλλακτικών. Μερικά από τα είδη που προμηθεύουμε είναι:

 • Μη τυποποιημένοι ηλεκτροκινητήρες για βιομηχανική χρήση.
 • Ηλεκτρο-/υδραυλικές βαλβίδες και συναφή εξοπλισμό.

 

Εξοπλισμός κυρίως για εξορυκτικές εταιρείες και βιομηχανίες επεξεργασίας μετάλλων

Για αυτήν την κατηγορία επιχειρήσεων, εμπορευόμαστε τα ακόλουθα προϊόντα:

 • Κόμπλερ
 • Φρένα, τακάκια και δισκόπλακες.
 • Ειδικά ρουλεμάν και έδρανα.

 

Η ευελιξία της εταιρείας μας και η πολύ καλή γνώση της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής αγοράς, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις ειδικά σχεδιασμένες για τους πελάτες μας. Ταυτόχρονα είμαστε πάντα ανοικτοί σε νέες συνεργασίες ώστε να επεκτείνουμε το πεδίο των δραστηριοτήτων μας.